Referenser Svea Elresurser

Referenser Svea Elresurser

RISE

RISE

Nytt säkershetslab i Borås för RISE. På anläggningen kommer säkerhetstester att vara i Fokus för laddning, kortslutning, vibrationer, mekanisk chock, extrema temperaturer och brandrisker. Elektriska fordon ska kunna provoceras på olika sätt och utsättas för extrema påfrestningar.

Läs mer »
citygate göteborg

Citygate

Citygate är ett nytt landmärke i Göteborg. Högst upp i huset kan du blicka ut över hamninloppet, Vinga fyr och hela Göteborg. Med sina 36 våningar och 144 meter är byggnaden Nordens högsta kontorshus.

Läs mer »
västlänken

Västlänken

Västlänken är en dubbelspårig järnvägsförbindelse som är under byggnation i centrala Göteborg. Järnvägsförbindelsen kommer att bli åtta kilometer lång varav sex kilometer kommer att gå i tunnel. Tre underjordiska, fyrspåriga stationer byggs vid centralstationen, Hagakyrkan och Korsvägen. Svea El resurser har arbetat i Västlänksprojektet sedan 2019 med både byggkraft och installationer.

Läs mer »

Äppelträdgården

Äppelträdgården är ett prisbelönt nytt bostadsområde idealiskt placerat mellan stadskärnan och havet, som i sin första etapp blev utsedd till Sveriges bästa bostadsområde under två år av Sveriges Arkitekter 2011!

Läs mer »
svea elresurser

Konstruktion

Sveahus hanterar allt från bygglovsprocess till nyckelfärdiga hus. Efter bygglovsritningar startar arbetet med konstruktionsritningar, tillverkning av prefabricerade trä-element och byggnation samt utförande av alla invändiga och utvändiga arbeten.

Läs mer »