Om Svea Elresurser

Svea Elresurser bemannar byggbranschen med elektriker. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg och vi arbetar främst i Västsverige, men är rikstäckande när det gäller större projekt som t ex Västlänken eller mindre projekt som en husentreprenad.

Du kan få allt från hela arbetslag till en enskild elektriker. Projekten kan vara långa och spänna över flera år eller vara kortare för att hjälpa till vid arbetstoppar. Våra medarbetare har hög yrkesskicklighet och är serviceinriktade. Vi arbetar intensivt med vårt säkerhetstänk och våra medarbetare har alla nödvändiga certifieringar som krävs.

Bemanningsbolag inom elbranschen - Svea elresurser

Vi som driver Svea Elresurser kommer från bygg- och entreprenadbranschen och har lång erfarenhet att arbeta med service och bemanning. Det här är ett riktigt vasst bemanningsbolag inom elbranschen som växer med våra kunder. Vi arbetar efter SIQ modellen och har digitaliserade och effektiva processer för att kunna leverera hög kvalitet och kostnadseffektiv ordning och reda.

Som arbetsgivare är vi måna om att skapa en arbetsplats där våra medarbetare trivs och utvecklas. Anställda erbjuds kompetensutveckling, certifieringar och vi skapar trivsel genom att erbjuda förmåner och ett gott sammanhang.

Erbjudande

Vi erbjuder främst arbetslag av kvalificerade montörer inom El, med validerade erfarenheter och  utbildningar.

Våra fasta anställda uppgår i dagsläget till ca 25p men kan snabbt skalas upp till 40-50p.

Styrelse och rådgivare

joaquin aira

Joaquin Aira

Joaquin Aira, VD –och grundare till Sveahus och Svea Elresurser. Bakgrund inom ekonomi och byggnation. Utbildad Civilekonom.

magnus envall

Magnus Envall

Magnus Envall, lång erfarenhet som konsult, entreprenör, VD inom management consulting och styrelsearbete både i Sverige och internationellt. Magnus har även bakgrund från fastighetsutveckling i börsnoterade och offentligt ägda fastighetsbolag.

Certifieringar och kompetenser

svea elresurser