Elektriker sökes i Göteborg

Elektriker sökes i Göteborg med omnejd – Vi söker ett antal elektriker i Göteborg för arbete till service- och installationer  men även för infrastruktur projekt inom främst byggkraft. Du anställ av vårt elföretag Svea Elresurser AB och hyrs ut till våra partners. Tjänsterna är långsiktiga och projektet kommer pågå fram till minst år 2026 och även längre. Då verksamheten växer och Svea Elresurser aktivt arbetar med internrekrytering finns det goda möjligheter till utveckling i företaget.

För att säkerställa att du har bästa möjliga förutsättningar att utföra arbetet kan vissa kompletterande utbildningar genomföras. Dessa är betalda av företaget.

Arbetet utförs framförallt i Göteborg men även på andra orter i Västsverige. På längre sikt förekommer resor på orter i andra delar av landet. Vi står för resor och boende, vilket innebär att du kan bo varsomhelst i Sverige. Du kan söka tjänsten även om du saknar cv eller Linkedinprofil och komplettera med det senare i processen.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar främst med installationer och service men även med byggkraft. Till din hjälp har du tydliga instruktioner och rutiner samt kompetenta och engagerade ledande montörer.

Vi erbjuder

  • Ett tekniskt komplext arbete och chansen att lära dig en ny del av elbranschen!
  • Ett kompetent ledarskap och ett engagerat och sammansvetsat team!
  • En verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt!
  • Arbete i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen!

Kravprofil

Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå. Du är också klar med din lärlingstid och du har fått ut ditt ECY-certifikat. Du har tidigare erfarenhet av installationer men även av infrastruktur projekt. Pga. samarbete med medarbetare från både Sverige och andra länder krävs svenska och främst engelska i både tal och skrift. B-körkort är också ett krav.

Övrigt

Placering: Göteborg med omnejd. Placeringen varierar med projekten. 

Arbetstider: Måndag-fredag 

Lön: Enligt kollektivavtal. Möjlighet till extra betalt via bonussystem finns!

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Omfattning: Heltid på lång sikt.

Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Skicka din ansökan helst med cv till: info@sveahus.se